بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: پردازش تصویر|بیماری آلزایمر


موارد یافت شده: 70

1 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
2 - طراحی و ارزیابی الکوریتم پردازش تصویری برای تخمین محتوی چربی گوشت قرمز (چکیده)
3 - شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگیهای شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبی بردار یادگیر چندی ساز (چکیده)
4 - اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر روی سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده (چکیده)
5 - شناسایی و تفکیک سه رقم برنج ایرانی در توده های مخلوط شده با استفاده از ویژگیهای بافتی و شبکه عصبی LVQ (چکیده)
6 - ارائه روشی کمی و کیفی در ارزیابی عملکرد فاکتورهای رنگی برای جداسازی گیاهان از پس زمینه بمنظور خودکارکردن شناسایی تصویری گیاهان (چکیده)
7 - طراحی و پیاده سازی نرم افزار تعیین مشخصه های فیزیکی محصولات کشاورزی (چکیده)
8 - تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در شرایط مختلف بارگذاری دو رقم پیاز ایرانی (چکیده)
9 - تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر رنگ مغز وتخلخل دونات سرخ شده با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
10 - کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا (چکیده)
11 - بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت (چکیده)
12 - ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
13 - بررسی ویژگی های بافت تصویر کیک اسفنجی پخته شده با فر میکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
14 - تأثیر استفاده از آرد سویا و آرد بلوط بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی کیک بدون گلوتن (چکیده)
15 - کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح کیک یزدی فرموله شده با گزو (چکیده)
16 - بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی (چکیده)
17 - بررسی و تحلیل روشهای غیر تماسی محاسبه صافی سطح (چکیده)
18 - پردازش تصویر یک ابزار کارآمد جهت تخمین میزان ازت فرار کل در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
19 - بررسی میزان اکسیداسیون چربی فیله‌ی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 1 ± 4 با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
20 - تحلیل و شبیه سازی سینماتیکی فک انسان با هدف طراحی روبات توانبخشی برای مفصل گیجگاهی -فکی (چکیده)
21 - ارزیابی میزان باقیمانده گوگرد در کشمش با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
22 - استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
23 - بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه‌گیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر (چکیده)
24 - ارزیابی میزان اثربخشی عمل بازسازی پوست با لیزر غیرتخریبی با به کارگیری تکنیک تصویربرداری اولتراسوند با فرکانس بالا (چکیده)
25 - شناسایی و طبقه بندی سه رقم برنج ایرانی در نمونه های مخلوط مبتنی بر ویژگی های شکلی با استفاده از پردازش تصویر و شبکه عصبیLVQ (چکیده)
26 - بررسی قابلیت تصاویر ماهواره لندست +ETM در مطالعات شوری خاک (مطالعه موردی: منطقه نیشابور) (چکیده)
27 - بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ (چکیده)
28 - بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
29 - بررسی رنگ و چروکیدگی برگر شتر با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
30 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی کینتیک تغییرات رنگ سطح ناگت پنیر حین سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
31 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار (چکیده)
32 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه بندی آن با ویژگی های شکلی و بافتی بکمک پردازش تصویر (چکیده)
33 - استفاده از روش پردازش تصویر در تعیین حجم خربزه و مقایسه آن با روش جابه جایی آب (چکیده)
34 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه‌بندی آن با ویژگیهای شکلی و بافتی به کمک پردازش تصویر (چکیده)
35 - بررسی پارامترهای ریزساختاری فولاد میکروآلیاژی30MSV6 با استفاده از روش پردازش تصویری و مقایسه آن با روش سنتی (چکیده)
36 - بررسی امکان پردازش تصویر در رنگ سنجی میگوی خشک شده (چکیده)
37 - بررسی امکان کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی پیتزا (چکیده)
38 - بررسی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با تکیه بر ویژگی های حسی و بررسی تغییرات رنگ آنها طی مدت زمان نگهداری با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
39 - بررسی امکان تولید فوم فلزی از پودر آهن به روش SPS (چکیده)
40 - درجه بندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ (چکیده)
41 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته (چکیده)
42 - بررسی رابطه ی ریز ساختار و رفتار کششی قطعات تف جوشی شده (چکیده)
43 - طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری اتوماتیک ابعاد قطعات صنعتی به کمک ترکیب روشهای پردازش تصویر و الگوریتمهای CAD (چکیده)
44 - روشی نوین برای افزایش بازدهی عملیات کربندهی (چکیده)
45 - طراحی و ارزیابی نرم افزار مناسب سنجش تراکم و اندازه قطرات سم در شمپاش ها (چکیده)
46 - ارزیابی و کاربرد نرم افزار مناسب سنجش تراکم و اندازه قطرات سم به کمک پردازش (چکیده)
47 - طراحی و ارائه نرم افزار مناسب سنجش تراکم و اندازه قطرات سم (چکیده)
48 - تشخیص بد شکلی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
49 - کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا (چکیده)
50 - ارزیابی شاخص های گیاهی و شاخص های خاک برای طبقه بندی اراضی شور منطقه ی نیشابور با استفاده از تصاویر ماهواره ای ETM+ (چکیده)
51 - The Study and Analysis of Effective Parameters on Camera Pose Estimation Process for Virtual Studio (چکیده)
52 - An Iterative Geometrical Noise Cancellation Approach to Closed-form Camera Pose Estimation (چکیده)
53 - دسته بندی گوجه فرنگی با استفاده از SVM، MLP و LVQ (چکیده)
54 - تقطیع تصاویر با استفاده از تخمین مولتی فراکتال، آنتروپی و خوشه بندی فازی (چکیده)
55 - دسته بندی داده های مربوط به گوجه فرنگی و بررسی و ارزیابی این روشها (چکیده)
56 - ارزیابی الگوریتمهای Fuzzy C-means با محدودیت فاصله ای برای آشکارسازی عروق در تصاویر شبکیه چشم (چکیده)
57 - لبه یابی تصاویر رنگی به روش بردای در فضای YUV (چکیده)
58 - Visual Attention in Foveated Images (چکیده)
59 - استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک (چکیده)
60 - تشخیص پوست بر اساس یادگیری تقویتی (چکیده)
61 - سیستم شناسایی دیداری - شنیداری گفتار بر پایه مدل (چکیده)
62 - جداسازی تصاویر ترکیبی غیر خطی مبتنی بر روش ICA غیر خطی (چکیده)
63 - بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر (چکیده)
64 - بررسی چگونگی افزایش زمان ماندگاری عدس با استفاده از فرآیند آب داغ (چکیده)
65 - ارزیابی و کاربرد نرم افزار مناسب سنجش تراکم و اندازه قطرات سم (چکیده)
66 - طراحی و ارائه نرم افزار مناسب سنجش تراکم و اندازه قطرات سم (چکیده)
67 - درجه بندی تخم مرغ به روش ماشین بینایی (چکیده)
68 - Offline Handwritten Signature Identification Using Grid Gabor Feature and Support Vector Machine (چکیده)
69 - Event Detection and Automatic Summarization in Soccer Video (چکیده)
70 - An Application of Image Analysys to Dehydration of Osmosed Pumpkin by Hot Air Drying (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر